Zing mee met het inloopkoor!


Plezierige meerstemmige liederen voor alle leeftijden

De zangochtend staat onder enthousiasmerende leiding van de dirigent/zanger en pianist/arrangeur.

Het instuderen van een lied gebeurt in een prettig tempo: alles wordt voorgezongen en de tekst en muziek worden op een groot scherm geprojecteerd. Zo kan iedereen al snel uit volle borst meezingen. De moeilijkheidsgraad is zo samengesteld dat het voldoende uitdagend is, maar tegelijkertijd snel wegzingt en direct geweldig klinkt.

We gaan meerdere toegankelijke meerstemmige liederen uit diverse muziekstijlen zoals pop, musical, gospel, volksmuziek, of een klassieker en dat in allerlei talen oefenen. Elke maand ligt er weer een fris programma voor je klaar. Denk hierbij aan steeds nieuwe liederen afgewisseld met favoriete liederen en wellicht verzoeknummers van eerdere keren. In de twee uren proberen we minstens vijf werken te zingen. Voldoende afwisselend dus en de nadruk ligt altijd op het plezier in zingen!

Zoals gezegd kan iedereen deelnemen, ook kinderen. Maar het is wel fijn als een kind kan lezen, omdat de teksten geprojecteerd worden. De bekende of minder bekende liederen worden zo gearrangeerd dat deze door iedereen gezongen kunnen worden. Dus zeker niet moeilijk.